به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لنجان :جلسه کمیته بهداشت شهرستان لنجان با حضور مدیر جهاد کشاورزی و به میزبانی شبکه بهداشت شهرستان برگزار شد.
این نشست تخصصی که با هدف همافزایی و تعامل هرچه بیشتر دو نهاد مؤثر در سلامت عمومی تشکیل شد، به بررسی مباحث مشترک در حیطههای کشاورزی و سلامت جامعه پرداخت.
در این جلسه، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان با تأکید بر اینکه سلامت جامعه تنها در بیمارستانها و درمانگاهها رقم نمیخورد، اظهار داشت: «زنجیره سلامت از مزرعه آغاز میشود و به سفره غذایی مردم ختم میگردد. امنیت غذایی و سلامت محصولات کشاورزی، نخستین و اساسیترین رکن پیشگیری از بیماریهاست.»
ایشان بر لزوم کنترل عوامل تهدیدکننده سلامت از جمله مصرف بیرویه سموم و کودهای شیمیایی، آنتیبیوتیکها اشاره کرد و خواستار پایش مستمر و هماهنگ این موارد شد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنجان نیز در این نشست با استقبال از این تعامل سازنده، بر تأمین سلامت محصولات و امنیت غذایی پایدار تأکید کرد و گفت:«جهاد کشاورزی با تمام ظرفیتهای تخصصی خود در واحدهای گوناگون، آماده همکاری با شبکه بهداشت برای پایش و رصد عوامل خطر و اجرای برنامههای مشترک آموزشی است |