در این کلاس آموزشی در خصوص انواع قارچ و موارد استفاده و تقسیم بندی و گروه بندی انواع قارچ (قارچ دکمه ای، صدفی ) توضیحات لازم ارائه شد
به گزارش اداره هماهنگی ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان: در راستای اجرای طرح جهش تولید با مشارکت مردم کارگاه آموزشی تولید و پرورش قارچ خوراکی در شهرستان لنجان برگزارشد. در این جلسه که با حضور بانوان عضو هلال احمر شهرستان تشکیل شده بود، توسط خانم ابن علی مطالب مفیدی بیان گردید. وی در این کلاس آموزشی در خصوص انواع قارچ و موارد استفاده و تقسیم بندی و گروه بندی انواع قارچ (قارچ دکمه ای، صدفی و چینی ) توضیحات لازم ارائه و به تشریح انواع روش های پرورش( قفسه ای، جعبه ای، بلوکی وکیسه ای در فضای سرپوشیده)، معرفی آفات و بیماری های قارچ خوراکی و نحوه پیشگیری و کنترل آن پرداخته شد.