به گزارش اداره هماهنگی ترویج کشاورزی شهرستان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لنجان و هیئت همراه طی بازدید از گلخانه زعفران بانوی چرمهینی ، برداشت زعفران به روش هیدروپونیک را نمونه عینی و عملی و خوباوری جوانان این مرز و بوم دانست
گفتنی است در کشت زعفران گلخانه ای مهم ترین عوامل نور، دما و رطوبت می باشد که همه آنها را باید کاملا تنظیم کنیم. نکتهی مهمی که بسیار حائز اهمیت است این است که هیچوقت نباید به صورت مستقيم با آب تماس داشته باشند و فقط از طریق رطوبت هوا آب مورد نیاز خود را با استفاده دستگاه های اتوماتیک رطوبت ساز تامین میکنیم.
کشت زعفران گلخانه ای در چند سال اخیر بخصوص در ایران رواج یافته است که بعضی از کشاورزان راندمان تولید سه کیلو زعفران خشک در هر یک تن پیاز زعفران را در سالهای اولیه احداث گلخانه را اعلام کردند. این برداشت به هیچ وجه دور از ذهن نخواهد بود اگر به خوبی آموزش ببینید و یا به بیان دیگر ریزهکاریهای کار را بدانید. |